Hyvä Diili

ZARGES kampanjahinnat

ZARGES Hyvä Diili kampanja

ZARGES tikkaat ja telineet ammattikäyttöön! Hyvä Diili kampanjahinnat ovat voimassa 31.12.2021 asti. Kampanjatuotteet toimitetaan rahtivapaasti.


Hyvä Diili 2/2021 kampanjatuotteet

Seventec RC valikoima

Rough Conditions -sarja sopii erinomaisesti ulkona työskentelyyn, myös haastavissa olosuhteissa kun on märkää, lunta tai loskaa.
Reiät 85 mm syvissä askelmissa sekä tasossa mahdollistavat nesteiden poisvalumisen. Joka toinen reikä on rihlattu maksimaalisen pidon takaamiseksi.

Työpukki luistamattomilla askelmilla ja suurella työtasolla turvallista ja ergonomista työtä varten.
Työpukki turvakaiteella turvallista työtä varten. Keskellä kätevä työkaluhylly.

Plazastep P, Compactstep L ja ZAP Telemaster S

Plazastep P on kevyt ja pienikokoinen jakkara nopeisiin töihin. Jakkarassa on syvät (205 × 360 mm), liustamattomat askelmat ergonomista työtä varten. Eloksoidut sivujohteet eivät likaa käsiä.
Teleskooppiset Compactstep L nojatikkaat on paras vaihtoehto tilaa säästettäessä. Kätevä korkeudensäätö tarjoaa useita työskentelykorkeutta yhdessä tikkaissa. Eloksoidut sivujohteet eivät likaa käsiä.
Siirrettävä työtaso ZAP Telemaster S tarjoaa turvallisen ja ergonomisen työalustan moneen työhön kätevän korkeudensäädön ansiosta. Maksimaalinen työturvallisuus suuren työtason ja korkeiden kaiteiden ansiosta. Työtaso on standardin EN131-7 mukainen.

Kevyt ja pieni jakkara nopeisiin töihin. Hyvässä Diilissä vain tuotenrot 41490 ja 41491.
Kätevät teleskooppitikkaat. Paras vaihtoehto tilaa säästäessä!
Korkeussäädettävä siirrettävä työtaso turvallista ja ergonomista työtä varten.

Siirrettävät telineet

PaxTower 1T on tukeva ja kätevä taittoteline, useilla eduilla jokaiselle ammattilaiselle. Telinerunko on helppo käsitellä yksinkertaisen mekanismin ansiosta. Teline on helppo korottaa halutulle korkeudelle kätevien korotuspakettien avulla. Katso Hyvästä Diilistä lisätietoja.
MultiTower S-PLUS 2T on rakennusteline suurella työalustalla turvallista työskentelyä varten. Teline on helposti, nopeasti ja turvallisesti asennettavissa vähemmillä osilla, koska vinotuki on integroitu osa S-PLUS suojakaidetta.

Katso Hyvä